Pinto dolblij met transfer naar Sparta: "Dit is echt een stap vooruit"

30 december 2020, 14:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mica Pinto is dolblij met zijn overstap naar Sparta Rotterdam en ziet de transfer als een stap vooruit. De verdediger kwam de laatste twee maanden niet in actie voor Fortuna Sittard, nota bene door een blessure die hij opliep in de wedstrijd tegen zijn nieuwe werkgever. "Ik kijk er naar uit om hier te beginnen", zegt hij.

Sparta was al geruime tijd op zoek naar een linksback en heeft na een lange periode van onderhandelen een akkoord bereikt met Pinto. De Portugees is maar wat blij met de overstap. "Ik keek hier naar uit vanaf de eerste dag dat Sparta contact zocht", spreekt hij via de officiële kanalen van de club. "Het is een club met historie. Het is de oudste club in Nederland. Een maand of twee geleden hadden we voor het eerst contact. Ik hoefde niet te twijfelen. Ik wil honderd procent geven voor deze club."

Uitgerekend tegen Sparta liep Pinto een blessure aan zijn hoofd op na een botsing met zijn nieuwe ploeggenoot Abdou Harroui. "Ik ben het niet vergeten", zegt hij met een knipoog. "Hij deed het niet expres, die dingen gebeuren helaas. Ik kijk ernaar uit om te beginnen en de spelers te leren kennen. Voor mij is het echt een stap vooruit." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen