Zanetti: "Vidal kan het niveau van Inter zeker opkrikken"

30 december 2020, 18:59

Javier Zanetti heeft maandag min of meer de interesse van Inter in Arturo Vidal bevestigd. De Chileense middenvelder is bij FC Barcelona op een zijspoor beland en zou zijn zinnen hebben gezet op een overgang naar de Serie A. Volgens Italiaanse media is Vidal al tot een persoonlijk akkoord gekomen met Inter.

Zanetti, als vice-voorzitter werkzaam bij Inter, is van mening dat de komst van Vidal een impuls zou geven aan de selectie van trainer Antonio Conte. "We zullen zien hoe het gaat in de transferperiode, we hebben een maand om alles te regelen. Vidal is een speler met een geweldige persoonlijkheid en hij beschikt over ervaring. Hij is iemand die het niveau kan opkrikken", aldus Zanetti tegenover ESPN.

Vidal beschikt bij FC Barcelona over een contract dat afloopt in de zomer van 2021. De Catalaanse club zal de Chileen niet zomaar laten gaan, daar eerder al tijdelijk afscheid werd genomen van een andere middenvelder: Carles Aleñá. Hij speelt de komende maanden op huurbasis voor Real Betis, waardoor trainer Ernesto Valverde wat minder te kiezen heeft op het middenveld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen