'Onrust bij Vitesse: Allach wilde type Rutten als coach'

31 december 2020, 08:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De aanstelling van Edward Sturing als nieuwe trainer heeft voor onrust gezorgd binnen de organisatie van Vitesse. Technisch directeur Mo Allach is niet te spreken over de keuze voor Sturing en dacht volgens De Telegraaf zelf aan een type Fred Rutten.

In het statement waarin de club maandag aankondigde dat Sturing de nieuwe coach is, viel tevens te lezen dat Mo Allach zich ziek heeft gemeld. Dat heeft alles te maken met de aanstelling van Sturing waar hij totaal niet achter staat. Vitesse maakte al kenbaar dat Marc van Hintum zijn taken voorlopig overneemt. De verwachting is dat Allach niet meer zal terugkeren in zijn rol in Arnhem omdat hij zo verbolgen is over de gang van zaken.

Allach keerde in maart van dit jaar terug bij Vitesse in de rol die hij eerder al tussen 2013 en 2017 vervulde. Hij keerde op voorspraak van trainer Leonid Slutsky en clubeigenaar Oyf terug naar Arnhem. Bij de contractonderhandelingen maakte Allach kenbaar dat hij leidend wilde zijn bij het aanstellen van een nieuwe trainer. Dat is nu niet gebeurd, waardoor Allach zich niet serieus genomen voelt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen