Dortmund-middenvelder Weigl maakt overstap naar Benfica

31 december 2020, 16:58
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/julian-weigl">Julian Weigl maakt de overstap van Borussia Dortmund naar SL Benfica. Dat maakt de Duitse club dinsdagmiddag bekend via de officiële kanalen. De precieze transfersom van de overgang is niet bekend gemaakt.

Weigl kwam in de zomer van 2015 over van TSV 1860 München en kwam tot 171 wedstrijden voor de club. De Duitser werd al langere tijd in verband gebracht met een transfer naar een andere Europese topclub, maar Benfica heeft uiteindelijk een overeenstemming bereikt met de 24-jarige controleur. "Ik wil mijn medespelers bedanken", laat hij in een reactie weten. "Ook alle andere mensen bij de club en alle fans voor deze geweldige tijd. Ik zal Dortmund altijd in mijn hart meedragen."

Dortmund betreurt het vertrek van hun speler, maar werkte gewoon mee aan de transfer naar Portugal. "Julian kwam met deze wens naar ons toe en wij hebben, ook vanwege zijn verdiensten voor de club, toegestemd met het vertrek", sprak sportief directeur Michael Zorc van Dortmund op de website.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen