Opvallend fris Arsenal deelt ferme tik uit aan zeer tam United

1 januari 2020, 22:54   Bijgewerkt: 1 januari 2020, 23:27

Arsenal heeft het thuisduel met Manchester United volkomen verdiend gewonnen. De ploeg van Mikel Arteta zegevierde dankzij goals van Nicolas Pépé en Sokratis met 2-0 in Londen. Op de overwinning was helemaal niets aan te merken, want een fel en fris Arsenal liet United geen seconde aanspraak maken op een resultaat. Het was de eerste Arsenal-zege onder leiding van de Spanjaard.

Beide enigszins gevallen grootmachten zijn bezig aan een seizoen om vrij snel te vergeten. Arsenal bivakkeert zelfs in het rechterrijtje, maar onder leiding van de nieuwe manager Mikel Arteta gloort er weer hoop aan de horizon. De Spanjaard zag dat zijn spelers tegen United werkelijk uit de startblokken schoten en de formatie van Ole Gunnar Solskjaer – waar Paul Pogba geblesseerd ontbrakt – voor rust overklaste. Het leverde slechts een goal op, via de in de basis teruggekeerde Nicolas Pépé. De Fransman maakte ook bijna zijn tweede na een fout van David de Gea, maar raakte de paal.

De 2-0 viel voor rust uiteindelijk nog wel, dankzij een zeldzame treffer van Sokratis. United deed nauwelijks iets noemenswaardigs voor de Arsenal-goal en met Jesse Lingard en Harry Maguire als grootste dissonanten, was de nederlaag terecht. In de tweede helft zette de bezoekers nog wel aan, maar tot gigantische kansen leidde dat niet.

Het fris voetballende Arsenal maakt dankzij de overwinning een sprongetje op de rangschikking en staat nu tiende, op slechts vier punten van nummer vijf United. The Gunners hebben weer wat hoop op een goed einde van seizoen, terwijl United wederom aantoont niet goed genoeg te zijn voor de bovenste plaatsen in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen