Rooney lyrisch over Cocu: "De manager is geweldig"

2 januari 2020, 10:10

Wayne Rooney gaat donderdagavond zijn debuut maken voor Derby County in de wedstrijd tegen Barnsley. Dat heeft trainer Phillip Cocu al aangegeven. Rooney wil de ploeg die zeer teleurstellend zeventiende staat graag verder helpen.

Rooney kwam over van DC United en is naast speler ook hulptrainer van Cocu. "Het was heel belangrijk voor me dat ik bij mijn nieuwe club speelminuten kon krijgen en dat ik ervaring als coach kan opdoen", legt Rooney uit bij Sky Sports. "Dat was cruciaal voor me. Cocu was een geweldige speler en is nu een geweldige coach. Dat ik met hem kon gaan werken was één van de redenen om voor de club te kiezen. Ik heb hier hard getraind en ik geniet ervan om te werken onder deze geweldige manager."

De voormalig ster van de Engelse nationale ploeg en Manchester United wil zijn steentje bijdragen aan de herrijzenis van Derby. "Ik heb veel wedstrijden gezien en weet daardoor al goed hoe het team speelt", zegt Rooney. "Ik denk dat we te laag staan voor de kwaliteiten die we hebben. Het zal beter moeten, dat is duidelijk. De club moet zo snel mogelijk stijgen op de ranglijst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen