Achahbar en Feyenoord-trio per direct weg bij Dordrecht

2 januari 2020, 16:07

FC Dordrecht heeft per direct afscheid genomen van vier spelers. Anass Achahbar, Ramón ten Hove, Jordie van Leeuwen en Noah Lewis hebben hun laatste wedstrijd voor De Schapenkoppen gespeeld. Ten Hove, Van Leeuwen en Lewis werden de voorbije maanden gehuurd van Feyenoord.

Achahbar heeft eveneens een verleden bij Feyenoord. Hij hoopte in Dordrecht zijn carrière nieuw leven in te blazen, maar wist aan De Krommedijk geen indruk te maken. Achahbar speelde veertien wedstrijden voor Dordrecht, waarvan tien als basisspeler. Slechts één keer wist hij het net te vinden.

"Voor beide partijen was het beter als we uit elkaar gingen", licht Harry van den Ham, technisch directeur van FC Dordrecht, in gesprek met RTV Rijnmond het vertrek van Achahbar toe. "Met zijn kwaliteiten hoort Achahbar in de Eredivisie te voetballen, maar alleen kwaliteit is niet genoeg. Dat is duidelijk."

Het van Feyenoord gehuurde trio kwam samen tot zeventien optredens. De samenwerking met de Rotterdamse club is niet geworden wat men in Dordrecht ervan had verwacht. "Vervolgens heb ik begrepen dat Hans de Zeeuw (algemeen directeur, red.) nog contact met Feyenoord heeft. Het is niet helemaal van de baan, maar vooralsnog is de situatie dat FC Dordrecht weinig met Feyenoord doet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen