'Pardew wil gevallen talent Morrison (26) naar ADO halen'

2 januari 2020, 19:01   Bijgewerkt: 2 januari 2020, 19:50

Ravel Morrison (26) is in beeld bij ADO Den Haag. Dat melden Sky Sports en Voetbal International. De middenvelder staat onder contract bij Sheffield United, waar hij nauwelijks aan spelen toekomt.

Morrison moet de eerste versterking worden van Alan Pardew, die donderdag werd gepresenteerd in Den Haag. De middenvelder begon zijn loopbaan bij Manchester United, waar hij te boek stond als enorm talent. Hij speelde drie wedstrijden in de hoofdmacht van The Red Devils, maar brak nooit helemaal door. Mentaliteitsproblemen zouden daar de oorzaak van zijn geweest.

Na zijn vertrek bij Manchester United ging Morrison aan de slag bij West Ham United, dat hem achtereenvolgens verhuurde aan Birmingham City, Queens Park Rangers en Cardiff City. De middenvelder vervolgde zijn loopbaan bij Lazio, waar hij wederom niet doorbrak. Na een nieuwe verhuurperiode bij Queens Park Rangers en Atlas (Mexico), streek hij neer bij Zweedse Östersunds. Sinds deze zomer staat hij onder contract bij Sheffield United, waarvoor hij driemaal in actie kwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen