Gisteren gemist: Liverpool dendert door, geslaagd debuut Rooney

3 januari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 2 januari 2020, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 2 januari.

Liverpool na zege op Sheffield jaar ongeslagen in Premier League

Liverpool is het jaar 2020 uitstekend begonnen. De koploper van de Premier League was donderdagavond op eigen terrein met 2-0 te sterk voor Sheffield United. Mohamed Salah en Sadio Mané waren trefzeker namens The Reds. Door de overwinning verlengt het team van trainer Jürgen Klopp de ongeslagen reeks in de Premier League. Liverpool is nu een jaar ongeslagen in de Engelse competitie.

Rooney wijst bij debuut Cocu's Derby County direct de weg

Wayne Rooney heeft een geslaagd debuut achter de rug bij het Derby County van manager Phillip Cocu. De 34-jarige routinier won donderdagavond met The Rams met 2-1 van Barnsley. De debutant had zowel bij het eerste als tweede doelpunt van Derby County een aandeel.

De Telegraaf: Vertonghen op dit moment te duur voor Ajax

Jan Vertonghen maakt deze transferperiode naar alle waarschijnlijkheid niet de overstap van Tottenham Hotspur naar Ajax. De Telegraaf bevestigt wat Het Laatste Nieuws eerder op de donderdag al meldde: de 32-jarige centrale verdediger is te duur voor de Eredivisie-koploper. Het salaris en de transfersom zijn een struikelblok gebleken.

Marca: Jordi Cruijff wordt nieuwe bondscoach Ecuador

Jordi Cruijff staat voor een nieuwe trainersklus. Volgens Marca wordt de 45-jarige oefenmeester binnenkort aangesteld als bondscoach van Ecuador. Cruijff gaat voor drie jaar aan de slag bij het Zuid-Amerikaanse land.

'Besiktas waagde poging voor Guti, maar ving bot bij PSV'

Besiktas wilde Érick Gutiérrez deze transferperiode overnemen van PSV, maar heeft nul op het rekest gekregen. Zoals het nu lijkt, voetbalt de Mexicaanse middenvelder ook de komende maanden in Eindhoven. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

'Pardew wil gevallen talent Morrison (26) naar ADO halen'

Ravel Morrison (26) is in beeld bij ADO Den Haag. Dat melden Sky Sports en Voetbal International. De middenvelder staat onder contract bij Sheffield United, waar hij nauwelijks aan spelen toekomt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen