Emotionele Pardew: "Soms op verkeerde manier tot uiting"

3 januari 2020, 07:57

Met Alan Pardew als nieuwe trainer van ADO Den Haag, valt er straks heel wat te beleven langs de lijn. In Engeland maakte de 58-jarige coach met zijn uitspattingen naam als heethoofd. "Ik ben emotioneel bij wedstrijden. Soms komt dat bij mij op een verkeerde manier tot uiting", zei Pardew tijdens zijn presentatie in Den Haag.

"Ik doe het zeker niet vanwege een gebrek aan respect voor de tegenstander, de manager van de tegenpartij of de scheidsrechter. Het is mijn oprechte enthousiasme", citeert De Telegraaf Pardew. "Bij ADO zullen er misschien ook een paar van die momenten zijn. Hopelijk zijn die niet te beschamend voor mijn moeder, want die zijn er in het verleden wel geweest."

Pardew gepresenteerd bij ADO: "Er moet snel iets veranderen"

Voor ADO-directeur Mohammed Hamdi was het juist een reden om voor Pardew te gaan. "Die agressie past juist heel goed bij ADO. Ik wilde juist een trainer hebben die iets losmaakt bij de spelers. Wij hebben ook jongens die erin willen kletsen. Daar past dit type trainer heel goed bij. Het is niet erg om tot het randje te gaan, maar het moet niet eroverheen worden. Daar hebben we het samen wel over gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen