Braber zegt kantoorfunctie bij RKC na half jaar alweer vaarwel

3 januari 2020, 08:26

Robert Braber (op archiefbeeld) is vertrokken bij RKC Waalwijk. De 37-jarige ex-prof was het afgelopen half jaar accountmanager bij de Eredivisie-hekkensluiter. Braber concludeerde dat zijn ambities elders liggen. "Ik heb de laatste tijd goed uitgezocht waar mijn passie ligt. En dat is voetbal", aldus Braber.

Braber wil zicht richten op voetbal en denkt aan een carrière als (jeugd-) trainer. Hij heeft de UEFA B-licentie al in bezig. "Om aan mijn UEFA A-cursus te beginnen, moet ik ook eerst een jaar een team getraind hebben. En ik heb zeker de ambitie ook die opleiding te voltooien", zegt de voormalige middenvelder tegen het Brabants Dagblad.

Eerst ligt de focus op het afronden van de opleiding 'Topsportmanagement en Ondernemerschap', daarna hoopt Braber komende zomer op een voetbaltechnische functie. Nu al wordt er voorzichtig geïnformeerd naar de Bredanaar. "Tenzij er iets heel moois langskomt wat ik niet kan weigeren, wil ik mijn vrije tijd benutten om de opleiding af te ronden. Wegens mijn drukke werkzaamheden bij RKC, is dat er een beetje bij ingeschoten."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen