Heracles Almelo traint alweer: "Bij niemand voelde ik extra kilo's"

3 januari 2020, 08:57

Heracles Almelo is donderdag al begonnen aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De selectie een ultrakorte vakantie van negen dagen, waarvan vier écht vrij. Na de kerst moesten de spelers een trainingsschema volgen. "Ik heb de jongens omarmd om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen. Bij niemand voelde ik extra kilo's", aldus trainer Frank Wormuth.

Eén van de Heracles-spelers vertelde aan Wormuth dat hij het vakantiegevoel had gemist. "Omdat hij zoveel moest trainen. Hij was de enige, de rest heb ik niet gehoord. Ik heb hem welkom geheten in het profvoetbal", zegt Wormuth, die geen naam wil noemen, tegen de Tubantia.

Vorig jaar had de Heracles-selectie in deze periode nog veertien dagen vrij. "Sommige spelers kwamen niet fit terug en we verloren drie keer op rij. We moeten het beter doen, fitter zijn. De eerste wedstrijd spelen we tegen FC Emmen. Ik heb begrepen dat we al heel lang geen punt meer hebben gepakt in het eerste duel na de winterstop, en daar willen we verandering in brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen