KNVB stelt FC Den Bosch in gelijk in geschil met Evmenov

3 januari 2020, 16:30

De arbitragecommissie van de KNVB heeft FC Den Bosch in het gelijk gesteld in het conflict met Anton Evmenov. Hij meende recht te hebben op salarisbetaling en eiste 70.000 euro van de Bosschenaren. Volgens FC Den Bosch is Evemenov echter nooit in dienst geweest bij de club.

Evmenov was technisch adviseur van Kakhi Jordania, die er afgelopen zomer niet in slaagde FC Den Bosch over te nemen. De adviseur heeft naar het oordeel van de arbitragecommissie zijn werkzaamheden niet in een arbeidsverhouding met FC Den Bosch verricht. De Rus kan niet in beroep tegen het vonnis.

"Het is spijtig  dat de beoogde samenwerking met Jordania leidt tot geschillen die voor de rechter of in dit geval de Arbitragecommissie van de KNVB moeten worden uitgevochten. Toch zijn wij blij dat de commissie heeft aangevoeld hoe de situatie ten tijde van Jordania-periode bij FC Den Bosch is geweest en dat zij dit heeft bekrachtigd in haar vonnis. FC Den Bosch is op alle punten in het gelijk gesteld", reageert Rob Kleijzen namens de Raad van Commissarissen van FC Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen