Dreun voor Tottenham: scheurtje in hamstring Kane

3 januari 2020, 18:01   Bijgewerkt: 3 januari 2020, 18:18

Slecht nieuws voor Tottenham Hotspur. De Engelse club moet het voorlopig stellen zonder blikvanger en doelpuntenmachine Harry Kane. De aanvoerder heeft een scheurtje in zijn hamstring opgelopen, zo meldt de club.

De Engelse spits raakte woensdag tegen Southampton (1-0 verlies) geblesseerd aan zijn hamstring. Die kwetsuur kwam mogelijk tot stand door overbelasting in een zware en drukke periode voor Tottenham. Hoe lang Kane buitenspel staat is niet bekend, maar zijn herstelperiode zal sowieso weken in beslag nemen. Engelse media reppen over een periode van vier tot zes weken. De aanvaller was dit seizoen tot dusver goed voor 27 goals in 31 wedstrijden.

Trainer José Mourinho beseft dat de absentie van zijn spits een drama is voor Tottenham. "Ik denk dat hij onvervangbaar is", zegt de Portugees. "We moeten nu zoeken naar oplossingen." Mourinho heeft Vincent Janssen en Fernando Llorente, die de afgelopen jaren als stand-in fungeerden, niet meer tot zijn beschikking. Beide spitsen vertrokken in de zomer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen