Bruns wilde met PEC op trainingskamp: "Het mag niet"

3 januari 2020, 21:40   Bijgewerkt: 3 januari 2020, 21:54

Thomas Bruns wordt door de clubleiding naar de uitgang gewerkt bij PEC Zwolle. De middenvelder werd voor een seizoen gehuurd van Vitesse, maar heeft geen uitzicht meer op speeltijd en mag vertrekken. Bruns was in de veronderstelling dat hij mee zou gaan op trainingskamp, maar ook dat gaat niet door.

Eerder meldde PEC dat hij op eigen initiatief niet meereist naar Spanje, maar dat klopt volgens de speler niet. "Ik mag niet mee", reageert de middenvelder tegenover De Stentor. "Dat is me opgedragen." Bruns wil niet diep ingaan op zijn situatie in Zwolle. "Maar er spelen meer factoren mee." Ook Rick Dekker en Darryl Lachman mogen deze winter vertrekken bij de club, maar gaan wel mee op trainingskamp.

Bruns beseft dat zijn toekomst niet in Zwolle ligt. "Ik ga nu kijken wat de opties zijn", vertelt de middenvelder. Eerder presteerde de 27-jarige speler uitstekend bij Heracles Almelo, dat hem in april 2017 aan Vitesse verkocht. Daar ging het niet goed. "Daarna werd ik verhuurd aan Groningen, ook daar ben ik goed begonnen, maar ging het daarna minder."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen