Achahbar weg bij Dordrecht: "Andere cultuur leren kennen"

3 januari 2020, 21:56

Anass Achahbar is deze week vertrokken bij FC Dordrecht, waarvoor hij het afgelopen halfjaar speelde. Hij kwam tot veertien wedstrijden voor Dordrecht, waarvan tien als basisspeler. Slechts één keer wist hij het net te vinden. Hij heeft zijn zinnen nu gezet op een mooie club in het buitenland.

Volgens hem was het vooraf afgesproken dat hij in de winter weer zou vertrekken bij Dordrecht. "Ik had vooraf al besproken dat ik nu weg zou gaan. Ik wil een stap vooruit maken. Ik heb voor Dordrecht gespeeld om het plezier terug te krijgen en dat is absoluut gelukt", zegt de oud-spits van Feyenoord tegen RTV Rijnmond.

De spits stelt ook dat hij er alles aan heeft gedaan om van het halfjaar een succes te maken. "Ik heb absoluut alles gegeven. Als ik er geen zin meer in had, was ik al klaar geweest", aldus de spits. Hij weet dat zijn afgelopen jaren niet succesvol zijn geweest in Nederland. Nu hoopt hij het beter te doen in het buitenland. "Ik zou het super spannend vinden, waar het ook is. Graag zou ik een andere cultuur leren kennen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen