Gisteren gemist: remise Sevilla, Franse aanvaller overleden

4 januari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 3 januari 2020, 23:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 3 januari.

Bruns wilde met PEC op trainingskamp: "Het mag niet"

Thomas Bruns wordt door de clubleiding naar de uitgang gewerkt bij PEC Zwolle. De middenvelder werd voor een seizoen gehuurd van Vitesse, maar heeft geen uitzicht meer op speeltijd en mag vertrekken. Bruns was in de veronderstelling dat hij mee zou gaan op trainingskamp, maar ook dat gaat niet door.

FC Utrecht zet deur open naar winterse transfer Jensen

De rol van David Jensen bij FC Utrecht is definitief uitgespeeld. De Deense keeper gaat deze maand niet met de selectie mee naar Spanje voor het winterse trainingskamp. De tweede keeper mag uitzien naar een nieuwe werkgever.

Guingamp-aanvaller (23) komt om het leven bij auto-ongeluk

Het Franse voetbal is vrijdag opgeschrikt door vreselijk nieuws. EA Guingamp, de nummer acht van de Ligue 2, heeft bekendgemaakt dat Nathael Julan vrijdag op 23-jarige leeftijd is omgekomen bij een auto-ongeluk nadat hij vertrok bij het trainingscomplex.

Nog altijd geen duidelijkheid over toekomst Bosz bij Leverkusen

Het is nog niet duidelijk of Peter Bosz ook na dit seizoen voor de groep staat bij Bayer Leverkusen. De oefenmeester beschikt bij de Bundesliga-club over een aflopend contract. De Nederlander kon vrijdag nog geen uitsluitsel geven over zijn toekomst.

Sevilla met invaller De Jong niet langs stug Bilbao

Sevilla heeft nagelaten om vrijdagavond in punten gelijk te komen met nummer twee Real Madrid. De ploeg van Julen Lopetegui bleef op eigen veld steken op een 1-1 gelijkspel tegen het stugge Athletic de Bilbao.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen