Solskjaer dient Van Persie van repliek: "Ik verander mijn stijl niet"

4 januari 2020, 11:49

Een kleine botsing tussen Robin van Persie en Ole Gunnar Solskjaer: de Noorse manager is niet gediend van de kritiek die hij kreeg van de Nederlander. Na de 2-0 nederlaag van Manchester United tegen Arsenal stelde Van Persie dat Solskjaer wel wat gemener mag zijn.

"Ik ken Robin niet en Robin kent mij niet. Hij heeft niet het recht mijn stijl als trainer te bekritiseren. Ik zal die niet veranderen, laat dat duidelijk zijn", citeert The Guardian Solskjaer. "Hij nam als speler mijn rugnummer twintig. Dat zal waarschijnlijk het enige zijn wat hij mij afneemt."

Van Persie sprak woensdag zijn woorden uit als analyticus bij BT Sport. Na Arsenal - Manchester United verbaasde de oud-speler van beide clubs zich over de reactie van Solskjaer. "Als ik naar Ole luister, klinkt hij echt als een nice guy. Ik zou hem soms wel wat gemener willen zien, dat hij een keer boos is. Ik zie hem nu lachen na een wedstrijd als deze, maar het is nu niet het moment om te lachen. Ze hebben een plan nodig en moeten ook een beetje bang zijn voor de trainer. Dat je weet dat je hard wordt aangepakt als je die meters niet maakt of die pass niet geeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen