Spoorboekje: Liverpool tegen Everton in FA Cup, AS Roma speelt

5 januari 2020, 07:00   Bijgewerkt: 4 januari 2020, 23:48

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 5 januari.

Wedstrijden

Liverpool - Everton (16.00 uur)

De tweede Merseyside Derby van het seizoen! Dit keer in de derde ronde van het toernooi om de FA Cup. Na de 5-2 nederlaag in december ontsloeg Everton trainer Marco Silva. The Toffees stelden Carlo Ancelotti aan als opvolger. Onder de Italiaan pakte Everton zes punten in drie wedstrijden. Heeft hij ook een list om de voetbalmachine van Jürgen Klopp te temmen?

Sporting Portugal - FC Porto (18.30 uur)

De Portugese competitie kent een spetterend begin van 2020. Sporting Portugal en FC Porto - met koploper Benfica de grootste Portugese clubs - treffen elkaar vanavond in het Jose Alvalade. Voor Sporting is het duel meteen cruciaal, wil het nog aanspraak maken op de voorronde van de Champions League. Het verschil tussen beide ploegen is negen punten. Bij puntenverlies kan Sporting het miljardenbal nu al wel vergeten en komt zelfs plek drie op de tocht te staan.

AS Roma - Torino (20.45 uur)

Hoewel Justin Kluivert weer met de groep meetraint, komt de hervatting van de Serie A nog te vroeg voor hem. Een hamstringblessure speelt de oud-Ajacied parten. Kluivert is al sinds begin december herstellende van de kwetsuur. Halverwege januari hoopt AS Roma Kluivert weer terug te hebben. Het duel met Torino zal hij vanavond vanaf de tribune moeten aanschouwen.

Voetbal op tv

13.55 uur: Real Sociedad - Villarreal, Ziggo Sport - live verslag uit La Liga

14.55 uur: Middlesbrough - Tottenham Hotspur, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van FA Cup-duel

16.30 uur: Liverpool - Everton, Ziggo Sport - live verslag van FA Cup-duel

18.25 uur: Sporting Portugal - FC Porto, Ziggo Sport Voetbal - live verslag uit Primeira Liga

20.40 uur: AS Roma - Torino, Ziggo Sport - live verslag uit Serie A

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen