Lammers en jongelingen gaan op trainingskamp met PSV

4 januari 2020, 12:25   Bijgewerkt: 4 januari 2020, 14:51

PSV neemt het drietal Noni Madueke, Claudio Gomes en Richard Ledezma voor het eerst mee op trainingskamp. Een 28-koppige selectie vliegt zaterdag naar Qatar. Daartoe behoren ook de geblesseerden Sam Lammers en Yanick van Osch. Donyell Malen en Michal Sadilek blijven achter in Eindhoven.

Lammers en Van Osch maken vorderingen in hun herstel, waardoor ze aan kunnen sluiten bij de spelersgroep. Lammers raakte in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal geblesseerd aan zijn knie en kwam sindsdien niet meer in actie voor PSV. Ook Jong PSV-captain Justin de Haas en zijn teamgenoot Tijn Daverveld zitten bij de selectie, meldt PSV via de officiële kanalen.

De Eindhovenaren spelen in Qatar twee oefenwedstrijden. Donderdag wacht een duel met Club Brugge, zaterdag speelt PSV tegen Eupen.

Lees ook: Amerikaanse ploeg ziet af van trainingskamp naar Qatar

PSV-selectie voor trainingskamp

Zoet, Unnerstall, Ruiter, Van Osch, Viergever, Dumfries, Boscagli, Baumgartl, Schwaab, Teze, De Haas, Daverveld, Rosario, Guti, Hendrix, Ihattaren, Thomas, Afellay, Pereiro, Gomes, Ledezma, Mitroglou, Bruma, Lammers, Doan, Bergwijn, Gakpo, Madueke

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen