Dreyer staat na half jaar alweer voor vertrek bij sc Heerenveen

4 januari 2020, 12:57

SC Heerenveen dreigt Anders Dreyer na een half seizoen alweer kwijt te raken. De huurling van Brighton & Hove Albion is niet met de Friezen mee op trainingskamp. De aanvaller beraadt zich met de Engelse club over zijn toekomst. Naar verluidt wil het Deense FC Midtjylland hem defintief overnemen van Brighton.

Dreyer moest zich bij Heerenveen schikken in een reserverol. De buitenspeler stond in de pikorde achter Chidera Ejuke en Mitchell van Bergen. Vanwege het gebrek aan speeltijd lonkt een winters vertrek. Volgens het Deense BT gaat Midtjylland hem per direct overnemen van Brighton. Heerenveen laat via de officiële kanalen weten dat Dreyer de komende dagen zijn toekomst met The Seagulls bespreekt.

Alen Halilovic is daarentegen wel met Heerenveen afgereisd naar het Spaanse Gerona, waar de Friezen zich voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Ook de Kroaat zou zijn verhuur aan Heerenveen mogelijk vroegtijdig afblazen. Halilovic komt eveneens weinig aan spelen toe en kan hij volgens AS rekenen op belangstelling van minstens drie Spaanse clubs.

Meest opvallende naam in de 26-koppige selectie van Heerenveen is die van Timo Zaal. De pas vijftienjarige verdediger mag de komende dagen ruiken aan het eerste elftal. Geblesseerden Jens Odgaard en Jan Ras zijn niet in het vliegtuig gestaapt. Zij werken in Heerenveen verder aan hun herstel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen