Einde seizoen voor PSV'er Malen, kansen op EK minimaal

4 januari 2020, 15:23   Bijgewerkt: 4 januari 2020, 18:18

Het seizoen van Donyell Malen is ten einde. Die conclusie is getrokken na de succesvolle operatie aan zijn linkerknie, zo meldt PSV via de officiële kanalen. Daarmee lijkt er ook een streep te gaan door het EK, hoewel daar geen specifieke mededelingen over worden gedaan. De kansen zijn in ieder geval minimaal.

Malen onderging in het Amerikaanse Pittsburgh een beperkte ingreep. "We mogen concluderen dat de operatie succesvol is verlopen", zegt professor dr. Volker Musahl op het clubkanaal van PSV. "Er zijn geen onverwachte zaken aan het licht gekomen. Donyell blijft nu minimaal twee weken hier om zijn revalidatie op te starten en keert dan voor het vervolg terug naar Nederland."

Lees ook: Bergwijn moet trainingskamp van PSV last minute laten schieten

Het noodlot sloeg in de uitwedstrijd tegen Feyenoord toe voor Malen. "In het begin was ik bang voor de zwaarst mogelijke blessure, maar daar is gelukkig geen sprake van", reageert Malen zelf. "De dokters zien het als een lichte ingreep en daar ben ik -ondanks dat het allemaal vervelend is- toch blij mee. Natuurlijk is het balen dat ik dit seizoen niet meer kan voetballen, maar het had erger kunnen aflopen. Ik wil mijn familie en alle anderen die me hebben gesteund heel erg bedanken. Ik ga er alles aan doen om beter en sterker terug te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen