De Graafschap speelt gelijk tegen club uit Gibraltar

4 januari 2020, 21:56

De Graafschap heeft zaterdag op het trainingskamp in Spanje met 2-2 gelijkgespeeld tegen Europa FC, de koploper van Gibraltar. Trainer Mike Snoei vindt niet dat zijn team per se had moeten winnen, omdat het volgens hem een sterke tegenstander is.

Snoei merkte al snel dat de ploeg uit Gibraltar fysiek zijn mannetje stond. "Dat wisten wij ook wel. Daarom waren wij ook wat verbaasd dat er wat minderwaardig over deze tegenstander werd gesproken", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "Maar dit zijn jongens die uit de Segunda B in Spanje worden gehaald. We konden vol aan de bak en daar was ik blij mee. Ik heb voldoende aanknopingspunten gezien."

De Graafschap had in de eerste seizoenshelft patent op gelijke spelen en dat bleek op het trainingskamp niet anders. "Ik vond de instelling uitstekend en heb in de eerste helft een minuut of 25 goede dingen gezien. Bij die 1-0 dekten we niet goed bij een standaardmoment. We komen een afspraak niet na. Aan de andere kant hoop je daar ook wel een beetje op tijdens een zo'n kamp, al heb ik het dan liever tijdens een training."

De tegenstander kwam pas in de slotfase langszij door een fout van Jasper van Heertum. "Oervervelend, zeker omdat het Jasper van Heertum overkwam. Onze beste man in de tweede helft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen