Spierings ondanks geruchten mee op trainingskamp met RKC

5 januari 2020, 10:55

RKC-trainer Fred Grim heeft Stijn Spierings opgenomen in zijn selectie voor het trainingskamp in Portugal. De creatieve middenvelder wordt in verband gebracht met een vertrek uit Waalwijk, maar op korte termijn lijkt er niks te gaan gebeuren. Hij stapt morgen op het vliegtuig om zich daar met de hekkensluiter van de Eredivisie voor te bereiden op de tweede seizoenshelft, meldt de club via de officiële kanalen.

Het Bulgaarse Levski Sofia zou één van de clubs zijn die Spierings in het vizier heeft. De spelmaker speelde dit seizoen bijna alle competitieduels mee en was goed voor drie treffers. Eerder deze week legde RKC Tijjani Reijnders van AZ op huurbasis vast voor de rest van het seizoen. Hij zou een mogelijke opvolger voor Spierings kunnen zijn. Ook Reijnders gaat mee op trainingskamp.

Lees ook: 'RKC moet vrezen voor vertrek Spierings naar Bulgarije'

Van de vaste spelers bij RKC Waalwijk ontbreekt alleen Henrico Drost in Portugal. De verdediger kampt met een blessure en zal niet met de 25-koppige selectie richting de Algarve reizen, omdat hij in Nederland aan zijn herstel gaat werken. RKC oefent op het trainingskamp tegen het Zwitserse Servette FC en hervat de competitie op zondag 19 januari met een uitwedstrijd bij ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen