Jansen hoopt op terugkeer bij Emmen: "Maar zal moeilijk worden"

5 januari 2020, 11:38

FC Emmen moet het al een tijd stellen zonder Anco Jansen. De 30-jarige aanvaller kampt met een knieblessure en stond daardoor zo'n beetje het hele seizoen aan de kant. Het is nog maar de vraag of de supporters van de club uit Drenthe hun smaakmaker in de tweede seizoenshelft nog in actie gaan zien.

"Ik hoop dat ik terugkom, daar doe ik op dit moment ook alles voor, maar het zal moeilijk worden", zegt Jansen in gesprek met RTV Drenthe. Dit seizoen kwam Jansen bij Emmen alleen tegen Vitesse binnen de lijnen. "Natuurlijk is dat te weinig, maar ik heb gewoon een zware blessure. Heel simpel."

Lees ook: Anco Jansen: minimale kans op volledig herstel blessure

Trainingskamp

Dat Jansen nog steeds een belangrijke speler voor Emmen is, valt te zien in het feit dat trainer Dick Lukkien de routinier ondanks zijn blessure meeneemt naar het trainingskamp in Spanje. "De trainer bepaalt en die wilde mij er graag bij hebben. Maar dat wilde ik zelf ook hoor. Ik heb de laatste maanden veel binnen getraind en nu zie ik die gasten dagelijks. Die binding is mooi en vind ik persoonlijk ook belangrijk. Ik wil genieten als ik op het veld sta en meedoe met de positiespelletjes. Alleen dan kan je ook stappen maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen