Moisander zoekt oplossing voor crisis: "Harder tegen elkaar zijn"

5 januari 2020 – Werder Bremen verkeert in een crisis. De Duitse club sloot de eerste seizoenshelft af onder de degradatiestreep en dus moet er in het tweede halfjaar alles aan worden gedaan om een gedwongen vertrek uit de Bundesliga te voorkomen. Aanvoerder Niklas Moisander denkt dat dat kan lukken, maar dan moet er wel wat veranderen.

Moisander zoekt oplossing voor crisis: "Harder tegen elkaar zijn"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"We moeten hard tegen elkaar zijn en de waarheid vertellen", zegt de oud-verdediger van Ajax, AZ en PEC Zwolle op de website van de club. De Fin speelt sinds 2016 in Bremen en staat nu drie punten onder de veilige vijftiende plaats. "We moeten eerlijk en open analyseren en ook toegeven wat niet goed is. We kunnen het daar nog beter doen, zowel op als naast het veld."

Werder hervat de competitie op zaterdag 18 januari met een haast nu al cruciale uitwedstrijd tegen directe concurrent Fortuna Düsseldorf. Die ploeg staat één plaats hoger dan Bremen en heeft één punt meer. Een trainingskamp op Mallorca moet het elftal van Moisander, en ook Davy Klaassen, nieuwe energie geven. "De pauze was goed voor ons. Ik voel optimisme en verantwoordelijkheid, we fungeren als een eenheid", aldus Moisander. "We zullen klaar zijn tegen Düsseldorf."

Reacties

Bundesliga

gerelateerd