Cocu zet goede reeks door, Verrips valt uit bij Sheffield

5 januari 2020, 17:03

Na twee overwinningen op rij in de competitie blijft het Derby County van trainer Phillip Cocu goed presteren. Het elftal van de Nederlandse oefenmeester heeft de volgende ronde van de FA Cup bereikt door in Londen van Premier League-club Crystal Palace te winnen. Een andere Premier League-formatie, Sheffield United, ging wel door naar de volgende ronde. De Nederlandse inbreng daar duurde echter maar kort.

Crystal Palace – Derby County 0-1

Met zeges op Charlton Athletic en Barnsley in de competitie had Cocu zijn zaken de laatste weken een stuk beter onder controle dan de wisselvalligheid van de maanden daarvoor. Cocu had tegen Crystal Palace wel enkele wijzigingen doorgevoerd, zoals de meeste managers in Engeland doen gezien het drukke programma. Vedette Wayne Rooney had wel opnieuw een basisplaats, net als onze landgenoot Kelle Roos onder de lat. Florian Jozefzoon bleef op de bank. Bij Palace deed Jairo Riedewald vanaf de aftrap mee. Hij werd een kwartier voor tijd gewisseld.

Derby maakte na iets meer dan een halfuur de enige treffer van de wedstrijd. Jayden Bogle slingerde de bal vanaf de rechterkant keurig voor en spits Chris Martin werkte de 1-0 binnen. De opgave voor Crystal Palace, de nummer negen van de Premier League, om er nog een goed resultaat uit te slepen werd alleen maar moeilijker toen Luka Milivojevic na iets meer dan een uur een rode kaart kreeg. De aanvoerder moest inrukken na ingrijpen van de VAR en hij zag Palace vanaf de kant uitgeschakeld worden.

Sheffield United – AFC Fylde 2-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen