Spaanse media: Sevilla wil concurrent voor De Jong

5 januari 2020, 22:12

Sevilla gaat zich deze maand mogelijk roeren op de transfermarkt. Trainer Julen Lopetegui wil een nieuwe spits aan de selectie toevoegen, wat slecht nieuws is voor Luuk de Jong. Volgens Spaanse media is Benfica-aanvaller Raúl de Tomás in beeld om Sevilla te komen versterken.

Lopetegui wil er voorin wat bij omdat zijn huidige opties het net het afgelopen half jaar nauwelijks hebben weten te vinden. De Jong scoorde nog maar twee keer in La Liga, Javier Hernández wist nog maar één keer te vinden, Munir heeft twee doelpunten achter zijn naam en zomeraankoop Munas Dabbur heeft in de weinige minuten die hij kreeg nog niet gescoord.

Het maken van doelpunten is sowieso een probleem voor Sevilla. De Zuid-Spaanse club maakte in competitieverband slechts 24 goals in negentien wedstrijden. FC Barcelona scoorde dubbel zoveel doelpunten (49), terwijl kleinere clubs als Getafe (26), Granada (25) en Levante (26) halverwege het seizoen vaker scoorde.

De komst van een extra spits moet het doelpuntenprobleem van Sevilla verhelpen. De Tomás, die in verband wordt gebracht met een overgang naar de Primera División, is een oude bekende van Lopetegui. Eerder werkten de twee met elkaar samen bij Real Madrid. Hij speelt sinds deze zomer voor Benfica, waar hij voornamelijk de bank warm houdt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen