ADO op trainingskamp: "De intensiteit ligt nu een stuk hoger"

5 januari 2020, 23:26

ADO Den Haag verblijft in Zuid-Spanje om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Met Alan Pardew aan het roer willen de Hagenaren uit de gevarenzone klimmen. In gesprek met Omroep West vertelt Lex Immers over zijn eerste indrukken van de Engelsman.

"De trainingsintensiteit nu ligt een stuk hoger", begint hij. "Dat is op zich ook niet gek met een Engelse trainer. Ik heb natuurlijk zelf ook in Engeland gespeeld en daar lag de intensiteit ook gewoon twee of drie keer hoger dan hier in Nederland. Op het veld moet er gewoon gewerkt worden en ik denk dat dit ook belangrijk is als wij straks weer wedstrijden willen gaan winnen."

ADO veroverde dit seizoen nog maar dertien punten en staat zeventiende. "Hier moeten we de basis leggen voor een goede tweede helft van het seizoen. We moeten het tij zien te keren en proberen 21 of 22 punten te behalen in de resterende wedstrijden. En de eerste wedstrijd na de winterstop is meteen tegen onze directe concurrent RKC. Dus ja, dit trainingskamp is inderdaad heel belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen