Gisteren gemist: Liverpool verslaat Everton, AS Roma onderuit

6 januari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 5 januari 2020, 23:51

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 5 januari.

Weergaloze goal helpt Liverpool aan bekerzege tegen stadgenoot

Liverpool heeft zich zondagavond tegen koste van stadgenoot Everton geplaatst voor de volgende ronde van de FA Cup. The Reds, die niet op oorlogssterkte aantraden, wonnen de Merseyside Derby met 1-0 door een fantastisch doelpunt van Curtis Jones. De achttienjarige middenvelder maakte twintig minuten voor tijd de enige treffer van de bekerwedstrijd.

AS Roma verzuimt aan te haken bij top van Serie A

AS Roma is er zondagavond niet in geslaagd de eerste wedstrijd van 2020 te winnen. Voor eigen publiek ging de Romeinse club met 0-2 onderuit tegen Torino. Justin Kluivert ontbrak bij de thuisploeg: hij kampt nog altijd met een hamstringblessure.

Spaanse media: Sevilla wil concurrent voor De Jong

Sevilla gaat zich deze maand mogelijk roeren op de transfermarkt. Trainer Julen Lopetegui wil een nieuwe spits aan de selectie toevoegen, wat slecht nieuws is voor Luuk de Jong. Volgens Spaanse media is Benfica-aanvaller Raúl de Tomás in beeld om Sevilla te komen versterken.

'VVV-Venlo aast op bij Vitesse overbodige Darfalou'

VVV-Venlo gaat deze maand mogelijk zaken doen met Vitesse. Volgens De Gelderlander hoopt de Limburgse club Oussama Darfalou op huurbasis over te nemen. De Algerijn komt in Arnhem weinig aan spelen toe.

Brandweerman zorgt voor korte onderbreking in Portugese topper

Een opmerkelijk moment zondagavond tijdens de Portugese topper tussen Sporting Portugal en FC Porto (1-2). Aan het begin van de tweede helft wordt vanuit de tribune vuurwerk gegooid in het strafschopgebied van Porto. Terwijl Sporting Portugal in de aanval is, besluit een brandweerman het veld te betreden en het stuk vuurwerk te verwijderen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen