Marca plaatst tegenvallende Luuk de Jong in flop-elftal

6 januari 2020, 20:45

Luuk de Jong weet vooralsnog geen potten te breken bij Sevilla. De 29-jarige spits kwam afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro over van PSV en heeft de verwachtingen die bij het prijskaartje horen vooralsnog niet kunnen waarmaken. Het Spaanse Marca heeft hem zelfs opgenomen in het flop-elftal van de eerste seizoenselftal in La Liga.

De Jong maakte in dienst van Sevilla nog maar twee doelpunten in zestien wedstrijden. Hij begon het seizoen als basisspeler, maar is nu niet meer zeker van een plek bij de eerste elf. Vanwege zijn tegenvallende prestaties heeft Marca een plekje ingeruimd in het flop-elftal. Daar vormt hij met Luka Jovic (Real Madrid) en Borja Iglesias (Real Betis) de aanval.

In het team is verder plaats voor doelman Andrii Lunin (Real Valladolid), verdedigers Fernando Calero (Espanyol), Jean-Clair Todibo (FC Barcelona), Junior Firpo (FC Barcelona) en middenvelders João Félix (Atlético Madrid), Marcos Llorente (Atlético Madrid), Denis Suárez (Celta de Vigo) en Rony Lopes (Sevilla).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen