'AZ, Feyenoord en Celtic willen Everton-verdediger Gibson'

7 januari 2020, 07:43   Bijgewerkt: 7 januari 2020, 08:51

AZ en Feyenoord hebben een oogje op Everton-verdediger Lewis Gibson. De negentienjarige achterhoedespeler staat onder contract bij The Toffees, maar komt daar met een aflopend contract in het vooruitzicht amper aan spelen toe. De Nederlandse topclubs hopen hem om die reden naar de Eredivisie te halen, al is er ook interesse uit andere landen.

Dat schrijft de Liverpool Echo althans. Ook Celtic en enkele Duitse clubs zouden hem graag presenteren, terwijl hij ook met Everton in gesprek is over een nieuw contract. Fleetwoord Town, uitkomend in de League One, wil hem voor de rest van dit seizoen huren van Everton, maar dat kan alleen succesvol zijn als hij bijtekent op Goodison Park. Gibson kwam in 2017 over van Newcastle United, maar kwam nog niet uit in het eerste elftal van Everton.

AZ voegde eerder met Ramon Leeuwin al een verdediger toe aan de krappe achterhoede, waarbij Pantelis Hatzidiakos de rest van dit seizoen geblesseerd is, terwijl Ron Vlaar ook met veel blessures kampt. Of het om een winterse of zomerse transfer gaat, is niet bekend. Marcel Brands (voormalig PSV-directeur) is momenteel sportief manager van Everton. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen