Spoorboekje: Feyenoord oefent en Real speelt in Saoedi-Arabië

8 januari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 8 januari.

Wedstrijden

1899 Hoffenheim – Feyenoord (15.30 uur)

Dick Advocaat kende een uitstekende einde van de eerste seizoenshelft met Feyenoord, ondanks al het blessureleed. Maar zoals de ervaren coach zelf ook erkende: zo kan het niet doorgaan, er zal ook iets ongebouwd moeten worden bij de Rotterdammers om echt hoge(re) ogen te gooien na de winterstop. Hoe brengen de Rotterdammers het er in het duel met Alfred Schreuder er vanaf?

Leicester City – Aston Villa (21.00 uur)

De grote verrassing van de Premier League presteert ook goed in de Engelse bekers: afgelopen week werd de volgende ronde van de FA Cup probleemloos gehaald, terwijl in de League Cup de halve finale op de rol staat. Enkele weken geleden werd er met 1-4 gewonnen van Aston Villa en ditmaal speelt de ploeg eerst ook nog thuis: een makkie of kan Anwar El Ghazi het in elk geval tot de return spannend maken? 

Valencia - Real Madrid (20:00 uur)

Valencia en Real Madrid trappen de nieuwe opzet van de Spaanse Super Cup af. Vier in plaats van twee clubs strijden in Saoedi-Arabië om deze prijs. Het andere duel gaat morgen tussen FC Barcelona en Atlético Madrid. De fans van de club lopen nauwelijks warm voor een reis naar het Midden-Oosten. Het nieuwe format is voornamelijk erg lucratief. De clubs verdienen minimaal 8,9 miljoen euro en dat bedrag kan verder oplopen.

Voetbal op tv

21.00 uur: Leicester City - Aston Villa, Ziggo Sport, live verslag van de League Cup

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, belangrijke voetbalnieuws van de dag

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen