Dalmau wil blessures vergeten: "Het was zo moeilijk voor me"

7 januari 2020, 14:40

FC Utrecht-aanvaller Adrián Dalmau heeft een vervelend half jaar achter de rug: de spits kwam afgelopen zomer over van Heracles Almelo en viel van blessure in blessure. Nu de Spanjaard weer helemaal fit is, hoopt hij revanche te nemen op zijn eerste maanden. "Ik ben niet bang op het veld en denk niet meer aan mijn blessures. Ik moet hard werken om in een goed ritme te komen en helemaal fit te zijn."

Dat zei hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik wil de afgelopen maanden vergeten. Het was zo moeilijk voor me. Verschrikkelijk. Ik had nóóit blessures. Deze maanden had ik er drie, bijna continu wel een", baalde Dalmau. "Die paar wedstrijden die ik kon spelen, deed ik het goed. Die laatste blessure was het pittigst. Anderhalve maand eruit na een tik op mijn enkel op de training."

Dalmau doet een volgende keer ook rustiger aan als hij een blessure oploopt. "Je moet als je terugkomt van een blessure ook niet álles in je eerste dagen willen doen. Je moet je tijd pakken, zeker als je een paar maanden hebt verloren. Gelukkig start nu een nieuw gedeelte van het seizoen, het belangrijkste gedeelte. Ik wil zo veel mogelijk goals maken, belangrijke doelpunten", zei de Spaanse spits, die in zijn vijf optredens wel drie doelpunten maakte namens de Domstedelingen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen