NEC heeft dringend behoefte aan nieuwe technisch directeur

7 januari 2020, 17:14

NEC is naarstig op zoek naar een technisch directeur. De functie wordt al ruim een jaar ingevuld door algemeen directeur Wilco van Schaik en hoofd scouting Nick Kersten. Het is voor heen geen ideale situatie. "Ik ben geen technisch directeur en heb ook niet die ambitie", aldus Van Schaik.

"Wij zijn nog steeds op zoek naar een geschikte technisch directeur. Iemand met een bepaalde ervaring en een netwerk. En iemand die de krachten binnen NEC goed kan bespelen", zegt Van Schaik tegen Omroep Gelderland. "Die persoon heb je niet zomaar gevangen. We zijn al met volgend seizoen aan de slag. Gesprekken met spelers lopen, zowel intern als extern. Je volgt de markt. Maar als we de goede technisch directeur niet kunnen vinden, nemen we geen genoegen met een categorie minder."

In de huidige situatie van NEC dragen meerdere mensen een steentje bij aan het technische beleid. "We verdelen die kennis over een aantal mensen binnen de club en daaromheen hebben we mensen die ons van advies dienen. Afgelopen zomer konden we pas laat de markt op en hebben we expres gekozen voor huurspelers, omdat we daarmee de flexibiliteit hebben naar volgend seizoen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen