FC Emmen klopt Mainz, FC Twente op valreep naast Düsseldorf

7 januari 2020, 18:01

FC Emmen en FC Twente hebben zich goed verweerd in oefenwedstrijden tegen Bundesliga-clubs Mainz 05 en Fortuna Düsseldorf. Emmen klopte Mainz met 2-3 en Twente boekte dinsdagmiddag op de valreep een gelijkspel (1-1) tegen Düsseldorf.

Mainz 05 - FC Emmen 2-3

Emmen speelde een doelpuntrijk duel tegen de nummer veertien van Duitsland, waar Jeremiah St. Juste en Jean-Paul Boëtius later invielen. Marko Kolar opende vroeg de score nadat even daarvoor Sergio Peña een strafschop had gemist. Adam Szalai bepaalde daarna de ruststand op 1-1. Ook het tweede doelpunt van Emmen kwam voort uit een standaardsituatie. Een vrije trap van Glenn Bijl viel via de Duitse muur binnen. Echter zorgde Boëtius voor een razendsnelle gelijkmaker. Toch was het slotakkoord toch voor de Emmenaren. Een getoucheerd schot van Luciano Slagveer liet de doelman van Mainz kansloos en had Emmen de oefenzege alsnog in de knip.

Fortuna Düsseldorf - FC Twente 1-1

Twente trof in Fortuna Düsseldorf de nummer zestien van Duitsland. Lang leken de Tukkers, met een aantal reservespelers in de basis, een nederlaag te incasseren. Steven Skrzybski zorgde vlak voor de pauze voor de openingstreffer. In de tweede helft bracht trainer Gonzalo Garcia diverse nieuwe spelers binnen de lijnen. Zij kregen in de slotminuut de gelijkmaker voor elkaar. Tim Hölscher, een van de invallers, nam de 1-1 voor zijn rekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen