Barça-huurling bij Telstar kan verkassen naar Premier League

7 januari 2020, 23:36

Telstar dreigt FC Barcelona-huurling Marcus McGuane te verliezen. De twintigjarige middenvelder staat in belangstelling van Engelse clubs. Van de Velsenaren heeft hij toestemming gekregen af te reizen naar Engeland. Het gaat om clubs uit de Premier League en het Championship.

"Het zijn goede, grote clubs die concrete belangstelling hebben getoond. Hij heeft er oren naar, dat begrijp ik ook", zegt Andries Jonker, trainer én technisch directeur van Telstar, tegen NH Nieuws. "Nu is het afhankelijk van of hij er met een club uitkomt. Wij hebben hem voor een jaar geleend van Barcelona en ook wij hebben dus recht van spreken in dit geheel. Ik ga met Patrick Kluivert overleggen over hoe wij hierin gaan staan."

Telstar kan in theorie voor een transfer gaan liggen. Barça heeft in de huurdeal geen clausule opgenomen. Maar Telstar houdt ook rekening met de wens van de Engelsman. "Marcus heeft vanaf het eerste moment duidelijk gemaakt dat zijn ambitie uiteindelijk niet bij Telstar ligt. Dat hoort ook zo, als je zo veel talent hebt. Met name in de laatste weken heeft hij uitstekend gespeeld. Als hij dan de kans krijgt om hogerop te komen, begrijp ik dat hij dat wil. Dat geldt voor alle spelers hier. Ze spelen zich voor een minimaal salaris in de kijker en als zij zich sportief danwel financieel kunnen verbeteren, vind ik dat we dat niet kunnen en mogen tegenhouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen