Van Beek op weg terug, Haps wordt in februari verwacht

8 januari 2020, 07:56

Feyenoord-verdediger Sven van Beek is hard op de weg terug, maar het zal nog even duren voordat hij weer beschikbaar is voor trainer Dick Advocaat. De 24-jarige achterhoedespeler hoopt snel aansluiting te vinden bij de groepstraining. "Ik denk dat ik nu op zeventig procent zit."

Dat vertelt hij op het clubkanaal van Feyenoord over zijn herstel, nadat hij zijn enkelband afscheurde. "Het herstel duurt langer dan ik gehoopt had, dat is niet altijd leuk. Maar het gaat goed, ik ben blij dat ik weer bij het team zit en ben mijn plezier aan het terugvinden", vertelt Van Beek, die de groepstraining nog wel moet hervatten en dus tegen 1899 Hoffenheim woensdag nog ontbreekt in het oefenduel.

Dat geldt ook voor Ridgeciano Haps en Rick Karsdorp, waarbij eerstgenoemde vermoedelijk de komende maand nog afwezig is vanwege een knieblessure. "Het is eerder februari dan januari dat Haps terug is", baalt Advocaat, die wel uitkijkt naar het vriendschappelijke duel met de ploeg van Alfred Schreuder, tegenover het Algemeen Dagblad. "Een interessante oefenwedstrijd tegen een prima tegenstander. De ploeg kan aan de bak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen