Gosens wil ooit voor Schalke spelen: "Als ze bellen, ga ik"

8 januari 2020, 10:32

Robin Gosens droomt ervan om in de toekomst ooit uit te komen voor Schalke 04. De verdediger van Atalanta Bergamo koestert die wens al jaren en als de Bundesliga-club zich ooit meldt, houdt hij zich meer dan aanbevolen.

Dat vertelt hij op het clubkanaal van Atalanta Bergamo. "Ik zou ooit nog graag voor Schalke 04 willen spelen, ja. Als ze me willen hebben, dan ga ik. Het is mijn club", zei Gosens over zijn liefde voor Die Königsblauen. "Dat heb ik altijd al gezegd, niet alleen nu." Toch zal van een heel snel vertrek, geen sprake worden. "Ik heb mijn contract niet voor niets verlengd bij Atalanta Bergamo. Ik ben hier heel blij, want het is een goed signaal van de club. Het betekent dat het goed met me gaat."

Als Schalke 04 nu zou bellen voor in de toekomst, is het goed. Maar een directe overstap, heeft Gosens duidelijk niet voor ogen. Met Atalanta Bergamo presteert hij namelijk uitstekend: de ploeg staat vijfde in de Serie A en overwintert in de Champions League. De voormalig speler van Hercales Almelo speelde dit seizoen twintig officiële duels, waarin hij al zesmaal scoorde en vier assists gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen