'Man United-captain Young op weg naar Internazionale'

8 januari 2020, 10:46

Ashley Young heeft zijn laatste wedstrijd voor Manchester United waarschijnlijk al gespeeld. De Engelse linksback wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Internazionale, dat wil profiteren van zijn bijrol op Old Trafford.

De 34-jarige linksback speelt sinds 2011 bij Manchester United en beschikt over een aflopend contract. Young zat dinsdag al niet meer bij de selectie voor het duel met Manchester City in de League Cup. Volgens BBC en Sky Sports had dat te maken met het feit dat Young op weg is naar Inter. Die club haalde eerder al Alexis Sánchez en Romelu Lukaku op in Manchester.

Op papier is Young de aanvoerder van Manchester United, maar echt imponeren doet hij niet. De club wil hem dan ook graag lozen. Vertrekt de international deze winter, dan houdt de club nog wat geld over aan hem. Dit seizoen staat de teller wat betreft Premier League-duels op twaalf. Vorig seizoen speelde de linksback, die in 2011 als buitenspeler naar United was gekomen, nog dertig competitiewedstrijden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen