'Manchester United heeft Van de Beek op winters wensenlijstje'

8 januari 2020, 12:45

Donny van de Beek staat in de belangstelling van Manchester United. De middenvelder wordt door manager Ole Gunnar Solskjær gezien als de ideale extra schakel op het middenveld, zeker nu Paul Pogba met zoveel blessures kampt. Of de Ajacied zelf ook open zal staan voor een dergelijke (winterse) transfer, is onbekend. 

Dat schrijft het doorgaans redelijk betrouwbare ESPN. De Noorse coach van United is zeer gecharmeerd van de Nederlandse middenvelder en hoopt te profiteren van het feit dat Ajax geen Champions League meer speelt – iets dat overigens ook geldt voor United. Hij zou naar verluidt zo'n vijftig miljoen euro moeten kosten, waarmee hij relatief goedkoop is voor de Engelse grootmacht. 

Ook Real Madrid heeft Van de Beek al langere tijd in het vizier, al azen zij ook op Pogba. De Fransman staat bij The Red Devils echter vooral langs de kant met blessures, waardoor Solskjær een extra middenvelder erbij wil hebben. Of United op korte termijn echt concreet wordt, is lastig te zeggen. Het is ook goed mogelijk dat hij zelf wil wachten op een club met meer sportief perspectief en het seizoen in Amsterdam wil uitzingen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen