Luijckx hoopt na dit seizoen op terugkeer bij NAC Breda

8 januari 2020, 13:10

Kees Luijckx (33) zou na dit seizoen graag terugkeren bij NAC Breda. De verdediger annex middenvelder beschikt over een aflopend contract bij het Deense SønderjyskE en keert na deze jaargang sowieso terug in de stad Breda.

Dat vertelt hij in gesprek met BN/De Stem. Zijn kinderen schreef hij al in voor een school in Breda, omdat het volgens hem de juiste tijd is om hen op een vaste plaats te laten verblijven. En dus hoopt Luijckx stiekem ook op een rentree bij NAC Breda. "In de zomer ben ik transfervrij. Als ze interesse hebben, is het een kwestie van bellen. Zij bellen mij of ik bel hen", legt hij uit. Eerder speelde hij tussen 2010 en 2013 drie seizoenen voor De Parel van het Zuiden.

Een open sollicitatie wil hij overigens niet per se doen. "Ik wil me ook helemaal niet in de etalage zetten en zie mezelf niet direct als de oplossing om de club er bovenop te helpen. Maar ik ben topfit en heb de laatste vier jaar alles gespeeld. Als je dan 33 bent, graag teruggaat naar Nederland en de club die je liefhebt eventueel een optie is, waarom niet?", houdt hij de deur wel meer dan open.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen