'AEK Athene heeft interesse in Groninger Memisevic'

8 januari 2020, 13:36

FC Groningen dreigt Samir Memisevic in de winterstop kwijt te raken aan AEK Athene. De Griekse topclub wil de Bosniër voor de rest van dit seizoen huren en dan definitief overnemen. Vanwege financiële problemen is een directe permanente overname geen optie.

Dat schrijft RTV Noord althans. De Grieken mogen namelijk pas na dit seizoen weer spelers kopen, omdat ze kampen met financiële problemen. Volgens Mark-Jan Fledderus is er officieel nog geen bod gedaan bij de club. "Dus kan ik eigenlijk ook niet echt ergens op reageren", stelt hij.

Wel erkent technisch directeur dat er interesse is van AEK bij de zaakwaarnemer van Memisevic, die komende zomer voor nog geen miljoen euro mag vertrekken. Die optie liet hij volgens de regionale omroep bedingen in zijn nieuwe contract, die hij vorig jaar in de winterstop ondertekende. Hij ligt tot en met 2021 vast bij FC Groningen.

Als Memisevic – en mogelijk ook Charlison Benschop die om die reden niet mee is op trainingskamp – vertrekken, verwacht de technisch directeur van FC Groningen geen spelers meer te halen op de transfermarkt. Eerder waren er geruchten dat er in Duitsland gezocht zou worden naar een opvolger voor Benschop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen