'Napoli nog op pole voor Amrabat, maar drie clubs op vinkentouw'

8 januari 2020, 14:20   Bijgewerkt: 8 januari 2020, 14:25

De transfer van Sofyan Amrabat naar Napoli is opeens een stuk minder zeker dan het enkele weken geleden leek: de overgang van de middenvelder leek al in kannen en kruiken, maar inmiddels hebben zich meer gegadigden gemeld. Ook AC Milan, Internazionale en Fiorentina hebben namelijk concrete interesse getoond.

Dat schrijft Voetbal International althans. Bij AC Milan moet hij een belangrijke spil worden in de ploeg die wederop gebouwd wordt richting komend seizoen, terwijl Antonio Conte hem een belangrijke rol wil geven in het succesvolle Internazionale. Ook Fiorentina is dus geïnteresseerd. Napoli ligt weliswaar nog altijd op pole position, maar een akkoord is er na al die weken nog steeds niet bereikt, waardoor de andere clubs interessant blijven.

Officieel is Amrabat nog eigendom van Club Brugge, dat hem momenteel verhuurt aan Hellas Verona. De Italianen beschikken echter over een optie tot koop van 3,5 miljoen en gaan deze ook lichten. Dat gaat Hellas een enorme winst opleveren, aangezien ze hem voor een veelvoud van dat bedrag kunnen verkopen aan een van de clubs. In alle gevallen vertrekt hij pas komende zomer, omdat hij dit seizoen al namens twee officiële clubs speelde. 

Lees ookAmrabat staat op punt van toptransfer naar Napoli

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen