Juventus doet opnieuw zaken met Al-Duhail en verkoopt Han

8 januari 2020, 16:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Juventus heeft Han Kwang-Song (21) verkocht aan Al-Duhail. De Qatarese club maakt woensdagmiddag melding van de komst van de Noord-Koreaanse aanvaller. Kwang-Song is na Mehdi Benatia en Mario Mandzukic de volgende speler die van Juventus naar Al-Duhail overstapt.

Sinds de zomer van 2015 liep Kwang-Song rond in Italië. Hij maakte bij Cagliari zijn debuut in de Serie A en kwam op huurbasis ook uit voor Perugia. Daar maakte hij in 2017 op het tweede Italiaanse niveau indruk door zeven keer in zeventien wedstrijden te scoren. Cagliari haalde hem terug, maar verhuurde hem daarna wederom aan Perugia.

Een half jaar geleden nam Juventus de Noord-Koreaan op huurbasis over van Cagliari. In de overeenkomst was een optie tot koop opgenomen. Die optie heeft de Oude Dame geactiveerd alvorens hem te verkopen aan Al-Duhail. Onderaan de streep maakt Juventus naar verluidt anderhalf miljoen euro winst. Kwang-Song speelde nooit een officiële wedstrijd in het eerste elftal van de Italiaanse grootmacht, maar zat wel eenmaal op de bank.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen