Boymans blaast bij Almere City loopbaan nieuw leven in

8 januari 2020, 19:43

Ruud Boymans blaast zijn spelerscarrière nieuw leven in. De dertigjarige spits gaat aan de slag bij Almere City, waar hij de voorbije maanden werkte aan zijn revalidatie. In eerste instantie gaat Boymans voor een half jaar aan de slag in Almere, maar in de overeenkomst is een optie voor een extra jaar opgenomen.

Door blessureleed is het lang geleden dat Boymans op het wedstrijdveld stond. Begin 2017 liep de spits bij Al-Shabab Al-Arabi Club in de Verenigde Arabische Emiraten een blessure op. Daarna kwam hij niet meer in actie. Hij revalideerde eerst bij Jong FC Utrecht en daarna bij Almere City.

In Flevoland gaat hij nu aan de slag. "We hebben Ruud aangeboden te revalideren bij Almere City FC en afspraken gemaakt voor het moment waarop de revalidatie succesvol blijkt," aldus algemeen directeur John Bes. "Vanuit de wens om elkaar te helpen hebben beide partijen uiterste inspanningen geleverd om deze scorende spits weer het veld op te krijgen. Het is een compliment aan Ruud en uiteraard ook aan onze medische staf dat dit is gelukt."

De oud-aanvaller van Fortuna Sittard, VVV-Venlo, AZ, NEC, Willem II en FC Utrecht is blij met zijn terugkeer. "Dat ik de kans kreeg van Almere City FC om dit traject samen in te gaan, zal ik niet snel vergeten. Ik verheug mij op deze periode, waarin ik mijzelf weer officieel profvoetballer mag noemen. Ik heb hier heel lang naar uitgekeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen