Icardi maakt hattrick bij klinkende bekerzege PSG

8 januari 2020, 23:33

Op overtuigende wijze heeft Paris Saint-Germain zich woensdagavond ten koste van Saint-Étienne geplaatst voor de halve finale van de Coupe de la Ligue. De Franse grootmacht won de bekerwedstrijd met 6-1. Met drie doelpunten was Mauro Icardi de gevierde man bij PSG.

De van Inter gehuurde aanvaller had weinig tijd nodig om voor de eerste keer zijn naam op het scorebord te zetten. Binnen twee minuten opende hij de score op aangeven van Thomas Meunier. Omdat Wesley Fofana al na een halfuur zijn tweede gele kaart kreeg, speelde Saint-Étienne een uur lang met een man minder. Met tien man was er geen houden aan voor de bezoekers.

Nog voor rust besliste PSG de wedstrijd door nog tweemaal te scoren. Nadat Neymar de score verdubbelde, maakte Saint-Étienne-doelman Jessy Moulin met een eigen doelpunt de 0-3. In het eerste kwartier van het tweede bedrijf completeerde Icardi zijn officieuze hattrick door tweemaal toe te slaan. Nadat Kylian Mbappé ook een duit in het zakje had gedaan, deed Yohan Cabaye wat terug namens Saint-Etienne. Hij kopte raak in de rebound nadat hij een penalty miste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen