Gisteren gemist: Real naar Super Cup-finale, Icardi scoort hattrick

9 januari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 8 januari 2020, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 8 januari.

Super Cup-finale wordt Clásico of Madrileense derby na zege Real

Real Madrid heeft zich woensdagavond geplaatst voor de finale van de Spaanse Super Cup. In de halve eindstrijd was De Koninklijke met 3-1 te sterk voor Valencia, waar Jasper Cillessen wederom op de bank zat. Toni Kroos, Isco en Luka Modric namen in het King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah (Saoedi-Arabië) de doelpunten van Real Madrid op zich.

'Schotse clubs tonen interesse in Feyenoorder Tapia'

De wegen van Feyenoord en Renato Tapia scheiden mogelijk deze maand nog. De 25-jarige middenvelder uit Peru staat nadrukkelijk in de belangstelling van Celtic, meldt Voetbal International woensdagavond. De andere Schotse topclub, Rangers, volgt de verrichtingen van Tapia eveneens.

Leicester City moet mede door assist van El Ghazi aan de bak

De halve finale in de League Cup tussen Leicester City en Aston Villa is na het eerste duel allerminst beslist. Woensdagavond hielden de clubs elkaar in evenwicht: 1-1. Zij spelen over drie weken de return in Birmingham, waar de beslissing zal vallen.

Icardi maakt hattrick bij klinkende bekerzege PSG

Op overtuigende wijze heeft Paris Saint-Germain zich woensdagavond ten koste van Saint-Étienne geplaatst voor de halve finale van de Coupe de la Ligue. De Franse grootmacht won de bekerwedstrijd met 6-1. Met drie doelpunten was Mauro Icardi de gevierde man bij PSG.

Boymans blaast bij Almere City loopbaan nieuw leven in

Ruud Boymans blaast zijn spelerscarrière nieuw leven in. De dertigjarige spits gaat aan de slag bij Almere City, waar hij de voorbije maanden werkte aan zijn revalidatie. In eerste instantie gaat Boymans voor een half jaar aan de slag in Almere, maar in de overeenkomst is een optie voor een extra jaar opgenomen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen