Kluivert's blessure is 'mysterieus' en hij ontbreekt ook tegen Juve

9 januari 2020, 10:24

Justin Kluivert zal ook de tweede Serie A-wedstrijd in 2020 komend weekend moeten missen bij AS Roma. De Nederlander staat sinds begin december buitenspel met een vervelende hamstringblessure en is nog altijd niet fit genoeg om speelminuten te maken namens de Romeinen. Daarmee duurt zijn kwetsuur een stuk langer dan verwacht. 

Dat is een hard gelag voor Kuivert én trainer Paulo Fonsesca, die voor de oud-Ajacied altijd een basisplaats had ingeruimd tot zijn blessure. Volgens La Gazetto Dello Sport is de blessure van de buitenspeler 'mysterieus', omdat er onduidelijk is wat precies de ernst is van diens kwetsuur, die eigenlijk al hersteld had moeten zijn. Fonsesca zei begin 2020 nog te hopen op een rentree van Kluivert tegen Juventus, de opponent van komend weekend.

Nu hoopt de coach vurig op een rentree in de Italiaanse beker tegen Parma op 16 januari. Momenteel kampt Kluivert ook nog eens met een buikgriepje, waardoor hij volgens de Italiaanse krant een teamactiviteit moest staken woensdagmiddag. Overigens staan ook Henrich Mkhitaryan, Javier Pastore, Federico Fazio, Massimo Cecchini en Davide Zappacosta nog altijd buitenspel bij AS Roma, dat komend weekend tegen Juventus de tweede officiële wedstrijd van 2020 speelt. Nicolò Zaniolo is dan vermoedeljik wel van de partij. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen