PSV zoekt nieuwe trainer sowieso buiten Eindhoven

9 januari 2020, 12:32

PSV zoekt de trainer voor volgend seizoen sowieso buiten Eindhoven. Dat verzekert de clubleiding. Ook een buitenlandse coach behoort tot de mogelijkheden. "We hebben wel een paar ideeën, de komende weken gaat dat iets concreter worden", aldus technisch manager John de Jong.

Bij de twee voorgaande trainerswissels werden Phillip Cocu en daarna Mark van Bommel intern doorgeschoven. Niet gek dat de buitenwacht nu Ruud van Nistelrooy (trainer PSV onder 19) als kandidaat opperde.  "Van Nistelrooy blijft zijn eigen traject volgen, ook volgend seizoen. We kijken dus buiten de deur", zegt Gerbrand tegen Voetbal International. "We hadden natuurlijk verwacht dat Van Bommel langer zou blijven, langer dan dit seizoen. We hebben de lijsten met kandidaten dus niet allemaal klaarliggen, daar gaan we vanaf nu mee aan de slag."

Het liefst presenteert PSV de nieuwe trainer al ver voor het einde van dit seizoen. "Maar dan wordt het moment van melden wel belangrijk. We hebben nu behoefte aan rust, niet aan een naam die uitlekt of iets dergelijks. Dus ik zeg daarom niet: volgende week of volgende maand hebben we iemand. Zo snel zal het ook niet gaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen